Laatste coronanieuws - V.V. Trinitas Oisterwijk

Laatste coronanieuws

Laatste coronanieuws

Trainingen en wedstrijden:
Alle leeftijden trainen volgens regulier schema met ingang van maandag 17 januari. Ook onderlinge wedstrijden binnen de eigen club zijn toegestaan. Tijdens het sporten hoeft geen 1,5m afstand gehouden te worden.

Publiek:
Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Ingang:
De grote poort, voorbij het kunstgrasveld, wordt de tijdelijke hoofdingang van vv Trinitas Oisterwijk. Omwille van het feit dat publiek niet toegestaan is op het sportpark zullen wij nagaan of enkel het kleine poortje open kan. Dit om te voorkomen dat ouders toch omwille van een wijdopenstaande poort het gevoel krijgen dat ze het sportpark mogen betreden.
Fietsen worden gestald vóór de poort, naast de ingang (ingang dus vrijhouden). Pupillen leiders/coaches wachten de kinderen van hun team op bij deze poort (hoofdingang). Ouders kunnen hun kinderen daar weer ophalen na wedstrijd.
Junioren en senioren krijgen via leider te horen op welk veld ze trainen en in welke kleedkamer ze terecht kunnen.


Sportkantines:
Kleedkamers zijn open. Deze zijn enkel te betreden via de kleedkameringang. Door leiders/trainers en bij de ingang van kleedkameringang (enkel tijdens het weekend) zal worden gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs (QR-code of negatieve test). Voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatige werkzaamheden verrichten is een coronatoegangsbewijs niet verplicht.
Deze week is er een controle m.b.t. de ingebruikname van onze douches. Wanneer deze gebruikt kunnen worden hoort u dat z.s.m. van ons.
De kantine is t.e.m. 25 januari gesloten. 

Houd je aan de basisregels voor, tijdens en na het sporten:
Daarnaast is het van groot belang dat iedereen de basisregels blijft volgen (na het sporten), of je nu wel of niet gevaccineerd bent. 

 • Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je gevaccineerd bent.
 • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
 • 1,5m is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
 • Schud geen handen.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Heeft u klachten die horen bij corona? Voorkom dat u anderen besmet.
 • Blijf thuis en doe een zelftest of maak een afspraak om u te laten testen bij de GGD. Bij een positieve zelftest: laat u zo snel mogelijk testen bij de GGD. Ook bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus. 
 • Blijf thuis tot u de testuitslag weet.
 • Bij een positieve testuitslag van de GGD: blijf minstens 3 dagen thuis, kom niet naar de training of wedstrijd en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
 • Wanneer je in contact bent gekomen met corona (minstens 15 minuten o.i.d.), is het de bedoeling dat je jezelf in de gaten houdt. Dit doe je door elke ochtend een zelftest te doen. Heb je een negatieve zelftest, dan kom je naar de training. Bij positief plan je een GGD afspraak in en wacht je af.
 • Wil u weten wanneer u in quarantaine moet? Doe de quarantainecheck voor uw persoonlijke advies op https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl.
 • Wanneer er 5 of meer besmettingen binnen een team zijn, zorg er dan voor dat het team, teamgenoten en trainer minimaal 3 dagen geen contact met elkaar hebben. Dit kan door een training/onderlinge wedstrijd af te gelasten.

 Deze maatregelen gelden tot nader bericht t.e.m. 25 januari 2022.


Sportieve groeten,
Het bestuur van Trinitas Oisterwijk

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!