Informatie lidmaatschap

Informatie lidmaatschap

Wil je lid worden bij V.V. Trinitas-Oisterwijk dan dient u zich schriftelijk aan te melden via het inschrijfformulier van V.V. Trinitas-Oisterwijk. Dit kan u mailen naar lidmaatschap@trinitas-oisterwijk.nl.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier schrijven wij u in en kunt u deelnemen aan de trainingen en wedstrijden. U ontvangt van ons een mailtje waarin we u laten weten wanneer u kan kennismaken en voor een eerste keer samen traint met uw nieuwe team(genoten).


Kom je van een andere voetbalvereniging en wil je overschrijven naar vv Trinitas Oisterwijk wenst dan is het van belang dat je dit vóór 31 mei doet. Eerder is beter omdat er nogal wat dingen moeten worden geregeld. U dient bij de secretaris van de vereniging die u verlaat een overschrijfformulier te regelen. 

 

Contributie

> 18 jaar (Senioren)

€ 192,00

12 tm 18 jaar (Junioren)

€ 151,00

4 tm 11 jaar (Kabouters, Mini's, Pupillen)

€ 114,00

Gezinscontributie

€ 340,00

G-voetbal (>18 jaar)

€ 192,00

Rustend lid

€   80,00

Lid ouder dan 65 jaar

Vrij


De contributie wordt via ClubCollect geheven over de leeftijd, niet over de categorie waarin men speelt. Bovenstaande bedragen gelden per contributiejaar. Het contributiejaar telt 12 maanden en loopt van 1 juli t/m 30 juni. De gezinscontributie geldt alleen voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.
 
Indien het voor u als ouder te moeilijk mocht blijken om de contributie te betalen, kan u zich wenden tot Stichting Leergeld Oisterwijk, https://www.leergeld.nl/oisterwijk/.  Stichting Leergeld wil kinderen uit Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk wél laten meedoen op school, met sport, muziek of andere kunstzinnige vorming. De contributie wordt rechtstreeks vanuit Stichting Leergeld overgemaakt naar vv Trinitas Oisterwijk.
Het is belangrijk dat u een aanvraag doet voor de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen: https://www.leergeld.nl/oisterwijk/doe-een-aanvraag/#direct-aanvragen.
!!!Elk seizoen dient u een nieuwe aanvraag te doen!!!

 

Indien u uw persoonlijke gegevens wil wijzigen omwille van bv een verhuizing dan kan dat bij de contributie-inning door ClubCollect. U gaat dan naar de betaalpagina, klikt op "bekijk uw pagina", vervolgens op "gegevens aanpassen" en ten slotte pas je je e-mailadres, mobiele nummer, adres of IBAN nummer aan. 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!