Clubcultuur

Clubcultuur

Het lokale voetballandschap is wat V.V. Trinitas-Oisterwijk betreft hét grootste sociale netwerk van de gemeente Oisterwijk. Als geen andere sport heeft voetbal het vermogen om mensen te verbinden en in beweging te krijgen. Mede daardoor zorgt een eigen lokale voetbalvereniging voor een sterkere en hechtere samenleving. Er is meer te winnen dan alleen de wedstrijd. Voetbal verrijkt de maatschappij, de maatschappij verrijkt het voetbal.

V.V. Trinitas-Oisterwijk wil een laagdrempelige, toegankelijke en betrokken voetbalclub zijn waar leden zich thuis voelen, het gezellig hebben met elkaar, respectvol, positief en sportief met elkaar omgaan. Er wordt gestreefd naar voetbalplezier met spelen op een voetbaltechnisch zo hoog mogelijk haalbaar niveau te combineren.

Wij zijn trots op onze club en clubgenoten en dragen zorg voor ons clubhuis, onze kleedkamers, onze velden en onze materialen. 

Er is bij iedereen het gedegen besef dat voldoende vrijwilligers de hoeksteun vormen van V.V. Trinitas-Oisterwijk en vrijwilligerswerk wordt dan ook bewust gestimuleerd, ondersteund en gekoesterd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!