Vacatures - V.V. Trinitas Oisterwijk

Vacatures

Vacatures

EHBO'er

08-01-2020

Word jij één van onze EHBO/BHV vrijwilligers?

vv Trinitas-Oisterwijk wil graag een EHBO/BHV vrijwilligersteam oprichten om eerste hulp te verlenen aan mensen de het mogelijk nodig hebben op en rond de voetbalvelden.
Onze voetbalvereniging telt nu al 1297 leden. Wij willen dan ook graag inventariseren wie onder onze spelers, leden en ouders, ouder dan 18 jaar en in het bezit van een geldig EHBO/BHV certificaat zijn.


Wat verwachten wij van jou als EHBO/BHV vrijwilliger? 

De bedoeling is dat wanneer je je als EHBO/BHV vrijwilliger elke keer dat je aanwezig bent bij vv Trinitas-Oisterwijk, je je persoonlijk aanmeldt bij het wedstrijdsecretariaat. Ook bij vertrek graag afmelden bij het wedstrijdsecretariaat. Als vereniging zijn we dan steeds op de hoogte van de vv Trinitas vrijwilligers met een EHBO/BHV certificaat die aanwezig zijn op Sportpark Den Donk. Zo kunnen we snel en verantwoordelijk eerste hulp verlenen aan die mensen die het nodig hebben door meteen contact zoeken met de aanwezige EHBO/BHV vrijwilliger(s). Breng de eerste keer een kopie van je legitimatiebewijs en je EHBO/BHV certificaat mee. 

We hopen op vele aanmeldingen via volgend formulier zodat deze EHBO/BHV vrijwilligerstaak door vele mensen kan worden gedragen. Vele handen maken licht werk!

Ben je enthousiast en wil je je graag aansluiten bij ons EHBO/BHV vrijwilligersteam, vul dan het formulier in. Wil je nog meer informatie mail dan naar inge_vanlierde@hotmail.com.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!